Страницы

воскресенье, 20 сентября 2020 г.

Мини браузер на PrezentSt

1 комментарий:

  1. КОММУНИСТАМ - МАРКСИСТАМ!

    Четверг, 24 сентября 2020, 7:57 от Petar Iordanov:
    Здравейте, Александър!
    Недавно един роосийски марксист от група написал, че събитията от края на 80-те години и началото на 90-те на миналия /прошедшии/ век са народно въстание срещу режима в бившия СССР и в другите подобни страни. От марксистка гледна точка това /это/ е вярно. Тридцат лет върви /идеть/ първия, контрареволюционния етап и възстановяване на частнособственическия капитализъм. Сега у нас , у България започна /начинал/ втория революционния етап, етапа на борба за унищожаване на капитализма.
    Може ли да ми посочете имто на този марксист, тъй как аз забыл его име.
    Все добраго! П.Йорданов
    -----------------------------------------------
    Четверг, 24 сентября 2020, 12:03, Александр Чижиков
    Кому: Petar Iordanov
    Тема: Re[16]: Народоправие здесь и сейчас. Ветка для практических проектов. Новый уровень диалогов!

    Петър!
    Не знам кой би писал за народната революция през 80-те и 90-те. в СССР, с изключение на Инициативната политическа група „Нови комунисти“ до 2015г. / IPG "Narodopravie" след 2015г.
    Ние, марксистите от 21 век, разчитаме на метода на Маркс, убедени сме, че през 80-90-те. в СССР се състоя народна революция. Защо?
    Защото освен КПСС в СССР нямаше друга политическа сила и съветският народ в своята маса усещаше нуждата от кардинални промени. Проблемът е само в това, че 1-2 души знаеха за начина, по който трябва да се извършат кардинални промени в съветското общество, но те не бяха известни на масите.
    В момента в Русия съществуват граждански и авангардни политически групи от пролетарската класа, които ЗНАЮТ РЕВОЛЮЦИОННО РАЗВИТИЕ НА ПОЛИТЕКОНОМИЯТА НА НАРОДНОТО ПРАВИЛО.
    Фондация „Център за марксистки изследвания“ провежда образователна работа и информира за авангардната политическа група от пролетарската класа в Русия. Вижте сайта-
    https://parti-etat.blogspot.com/

    А.В. Чижиков, Свободна асоциация на диалектическите / марксистки материалисти на 21 век

    24.09.2020г.,
    Фонд "Центр марксистских исследований",
    ОБЩЕСТВЕННЫЙ АНАЛИТИЧЕСКИЙ ЦЕНТР

    ОтветитьУдалить