Политкомиссия революционных
коммунистов-социалистов
(интернационалистов)
по созданию
Всемирной Единой Партии-Государства трудящихся
во главе с Сетевым Народным Правительством


La Commission Politique des Communistes-Socialistes Révolutionnaires (Internationalistes)
pour la Fondation de l'Unité Parti-Etat Mondial des Travailleurs
dirigé par le Gouvernement Populaire Réseau




Лаборатория мир-системного анализа
Фонда "Центр марксистских исследований"

http://centrmarxissled.ucoz.ru


понедельник, 20 апреля 2015 г.

Приходь на Соціальний Марш та нагадай про свої права!

Тотальна й безупинна урядова брехня, що потоками ллється з телеканалів, підконтрольних вітчизняним олігархам, є останнім агрументом, який повинен змусити українців повірити в нормальний стан справ. Ми щодня чуємо: "не провокуйте", "у нас війна", "рука Путіна", "нога Кремля" , а в той час нас все глибше заганяють в боргове ярмо західних кредитів, за які нам "дякуватимуть" наші нащадки. Уряд проводить антисоціальні "реформи" під шумок перейменувань радянських назв та заборони давно померлих речей.

Більшість людей радіє, що їх рабство супроводжується телевізійними виставами та боротьбою з вітряками, меншість - розуміє, що від цього не перестає бути рабами. Яскраві історії про субсидії для більшості так і залишаться на рівні історій, адже ті, хто не має власного житла (а це більшість молоді) ніяких субсидій не отримає. Державу не цікавить як ти виріс і як живеш, ти їй потрібен лише в якості гарматного м'яса та платника податків, після чого ти - відпрацьований матеріал. З такими темпами через певний час пенсії взагалі можна буде відмінити через їх мізерність та іллюзорність у співвідношенні з цінами та вартістю комунальних платежів. Або ж через відсутність тих, кому ці пенсії потрібно виплачувати.

Якщо соціальні реформи мають відвертий антисоціальний характер, а пенсійна реформа виглядає такою, що покликана знищити соціальну пенсійну групу, то потрібно чесно заявити, що Брехня - це Правда. Війна, пропаганда, репресії - мабуть новий 84-ий настане набагато раніше.

Все це не привід, а навпаки потреба боротись за власні права. Війна не заважає чиновникам та можновладцям грабувати народ, тому вона не повинна заважати народу повертати своє. Час відсунути задній план заклики до історичного реваншизму, історичні заходи та боротьбу з вітряками. Якщо не вигнати грабіжника зі свого дому, то завтра можна проснутись пограбованим. А єдині паски, які ми маємо затягнути - це паски на шиї грабіжників при владі.

Приходь на СоціальнийМарш та нагадай про свої права!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

 Внимание! 14 декабря 2021 г. произошла хакерская атака русских фашистов на наш сайт!
Исчезли все иллюстрации. 
Но главное ведь это - текстовый контент ;)
Так победим!
Attention! On December 14, 2021, there was a hacker attack by russian fascists on our website!
All illustrations are gone.
But the main thing is that it is text content ;)
So let's win!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...