Политкомиссия революционных
коммунистов-социалистов
(интернационалистов)
по созданию
Всемирной Единой Партии-Государства трудящихся
во главе с Сетевым Народным Правительством


La Commission Politique des Communistes-Socialistes Révolutionnaires (Internationalistes)
pour la Fondation de l'Unité Parti-Etat Mondial des Travailleurs
dirigé par le Gouvernement Populaire Réseau




Лаборатория мир-системного анализа
Фонда "Центр марксистских исследований"

http://centrmarxissled.ucoz.ru


вторник, 3 марта 2020 г.

Декалог українського комунітариста (між Міхновським і Майстренком наша правда й сила)

Одна, федеративна, соціальна українська держава від Сяну й до Дону — національна Республіка робочих людей — наший суспільний ідеал. Нехай кожна українська дитина знає, що третина її Батьківщини знаходиться поза межами сучасного державного кордону. Відновлення історичної справедливості почнеться з відновлення кордонів Київської Русі і відбудови Української імперії Добра. Повернути їх, а потім вже чекати на Друге Христове пришестя.

Усі люди твої браття, серед них москалі, ляхи, угри, румуни та жиди. Проте усвідомлення того, що окремі групи названих народів плекають реваншистські настрої і плетуть мережу конреволюційної змови примушує вдаватися до актів революційної доцільності, котрі хтось хотів би назвати ксенофобними. Українські комунітаристи поважають право людини бути свого етнічного кореню, а боротьба з контрою не містить етнічного виміру.

Україна для українців! І для всіх, хто хоче ними бути! Виганяти іноземців аморально і соціально необгрунтовано. Лише українізований іноземець здатен вповні розкрити свої етнічні і трудові здібності, гаруючи на благо Української Соціальної Держави, її культуру і добробут.
Всюди і завжди користуйся українською мовою. Вона чиста і прозора, її вжиток рівний апостолам і стиль подібний до Євангеліє. Потрапивши колись до Раю ти зрозумієш, що українським діалектом говорять тамтешні жителі Неба. Російською говорять у пеклі.
Комунітаризм для України, а не Україна для нього.

Шануй отаманів рідного краю і провідників визвольних рухів, оружно переслідуй його ворогів, в той час коли збройна боротьба з агентами контреволюції твій безпосередній громадянський обов’язок. Став пастки на їхньому шляху і знищуй пацюків антиукраїнскої реакції. Тільки тоді ми житимемо в Українській Соціальній Державі.

Не вбивай Україну своєю байдужістю до класових інтересів, оскільки наший комунітаризм - це організований рух українських найманих робітників. Тільки знищивши гідру транснаціонального капіталізму варто братися за місцевих кровососів і експлуататорів.

Не вступай до ліберально-буржуазних організацій. Врешті всі ми знаємо, що в Україні шлях до національної зради неспівмірно коротший у буржуазно-ліберальних і комуністичних партій, ніж у націоналістичних.

Не кради у власного народу, це те саме, що цупити у рідної матері. Лише зрада гірша за крадіжку державного майна. І те і інше підлягає революційному трибуналу.

Допомагай землякам, розбудовуй українські комуни у всіх напрямках, відновлюй принципи солідарності і свободи, національного чуття і взаємодопомоги. Тільки український комунітаризм здатен подолати відстані і повернути нам колонізовані предками території Сибіру і Канади.

Одружуйся з ким бажаєш, але діти мають іти за батьком; дружи з різноземцями, пропагуй українські цінності і навертай їх на істинний робітничий український шлях.

1 комментарий:

  1. ПРАКТИЧЕСКИЙ РАЗВИВАЕМЫЙ МАРКСИЗМ 21 ВЕКА И ПРАКТИЧЕСКОЕ ДВИЖЕНИЕ К НАРОДОПРАВИЮ (коммунистической формации в начальной стадии - социализму на собственной основе)

    ВНИМАНИЮ ВСЕХ СТОРОННИКОВ НАРОДОПРАВНОГО (социалистического) ОБЩЕСТВА - ОБЩЕСТВА С НЕКАПИТАЛИСТИЧЕСКИМИ ОТНОШЕНИЯМИ!

    ПРЕОДОЛЕНИЕ разрозненности участников народных съездов и сторонников народоправия!

    Как можно заметить, пока многие не готовы к объединению и переговорам по основам объединения. Судя по всему, нужно время для размышлений. Размышлению могут помочь инициативные (по лежащий камень, вода не течёт) шаги: личные и групповые встречи.

    Конкретно:
    1. *Общественно-политическое объединение "Народоправная Россия", в понедельник, 9 марта 2020г., проводит в 18 часов по мск. просветительский , научно-прикладной и практический семинар Школы "МАРКСИЗМ и НАРОДОПРАВИЕ"!
    2.Продолжают работать:
    *РГ «Открытое собрание: политика народоправия (факты и аналитика)» ОПО НР — по субботам, 10-00 по мск.
    Круглый стол в рамках «Народной аналитики» — по средам, 12-00 по мск. /Зал заседаний в ZOOM https://us04web.zoom.us/j/2821705067/

    Формат первых семинаров: вопросы, ответы, согласование востребованных тем!

    Приглашаем всех для ознакомления и выработки основ совместной работы!

    *Зал собрания в формате ЗУМ - https://us04web.zoom.us/j/3368363749

    А.В. Чижиков, руководитель семинара Школы «МАРКСИЗМ и НАРОДОПРАВИЕ»

    ОтветитьУдалить

 Внимание! 14 декабря 2021 г. произошла хакерская атака русских фашистов на наш сайт!
Исчезли все иллюстрации. 
Но главное ведь это - текстовый контент ;)
Так победим!
Attention! On December 14, 2021, there was a hacker attack by russian fascists on our website!
All illustrations are gone.
But the main thing is that it is text content ;)
So let's win!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...